€82,50 €67,10
In winkelwagen

Royal Canin Urinary S/O - Moderate Calorie - Kat

Royal Canin Urinary S/O  - Moderate Calorie - Kat
Royal Canin Urinary S/O  - Moderate Calorie - Kat
Royal Canin Urinary S/O  - Moderate Calorie - Kat
€82,50 €67,10 Incl. btw

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie is een kattenvoeding ter ondersteuning van de urinewegen en die bovendien helpt bij het behouden van een gezond gewicht van volwassen katten. Lees meer..

Urinewegproblemen

Veel katten hebben problemen met hun urinewegen. Een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je kat. Zowel de zuurgraad van de urine, als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen.

 

Productomschrijving

Urinary S/O Moderate Calorie van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je kat beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Urinary S/O Moderate Calorie heeft een gematigd energiegehalte. Zo helpt het je kat ook nog eens om haar gezonde gewicht te behouden

  

Eigenschappen

  • Oplossen van struvietstenen : dankzij de speciale samenstelling wordt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk gemaakt.
  • Gematigd energiegehalte: een gematigd energiegehalte helpt een gezond gewicht te behouden.
  • Onderverzadiging van de urine : door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaatkristallen.
  • Toename van het urinevolume : door verdunning van de urine wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt de voeding de urinewegen gezond te houden.
  • Hoog vochtgehalte (voor natvoer): dankzij het hoge vochtgehalte in natvoeding wordt de urine verdund. Urinary Diet natvoeding ondersteunt bij aandoeningen van de lagere urinewegen.


Ingrediënten droge voeding

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, maïsmeel, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, dierlijke vetten, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

 

Ingrediënten natte voeding - Morsels in gravy (vleesbrokjes)

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers

 

 

Urinary S/O - Moderate Calorie - Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »