€17,22
In winkelwagen

Sanimed Weight Reduction Kat

Sanimed Weight Reduction Kat
€17,22 Incl. btw

SANIMED Weight Reduction is een volledig dieetvoeder voor katten ter vermindering van overgewicht en herhaalde struvietvorming, ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in het geval van osteoartritis Lees meer..

Productomschrijving

SANIMED Weight Reduction is een volledig dieetvoeder voor katten ter vermindering van overgewicht en herhaalde struvietvorming, ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in het geval van osteoartritis en voor de regulering van de glucosevoorziening (bij diabetes mellitus).

Wanneer uw kat overgewicht heeft of gevoelig is voor de ontwikkeling hiervan, kan een geschikt dieet ervoor zorgen dat uw kat op zijn ideale gewicht komt en/of blijft. Daarnaast ondersteunt SANIMED Weight Reduction uw kat ook bij blaasgruis, gewrichtsproblemen, suikerziekte.

Aandacht bij suikerziekte !

SANIMED Weight Reduction bevat, naast een hoog eiwitgehalte en laag koolhydraatgehalte veel ruwe celstof. Hierdoor wordt de glucosevoorziening gereguleerd (diabetes mellitus). Het is daarom belangrijk dat de dagelijkse insulinedoses aangepast wordt bij gebruik van dit product. SANIMED Weight Reduction bevat 21,4% aan zetmeel en 2% aan suiker. 

 

Eigenschappen

  • vermindert het overgewicht door de combinatie van een laag vetgehalte en een hoog gehalte aan ruwe celstof
  • zorgt voor het behoud van spiermassa dankzij het extra eiwit
  • helpt bij de afbraak van vetten dankzij L-carnitine

SANIMED Weight Reduction is beschikbaar als volledig droogvoeder en als volledig natvoer in pouch die u kunt geven tot het ideale lichaamsgewicht is bereikt. Beide voeders hebben dezelfde effectieve samenstelling en zijn volledig uitwisselbaar. Hierna kunt u desgewenst terugkeren naar de Sanimed gezondheidsvoeding (preventive gamma)

 

Ingrediënten

Droogvoer

gerst, dierlijk eiwitextract, cellulose, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, aardappelzetmeel, rijst, gedroogde luzerne, gedroogde johannesbrood, erwten, gehydrolyseerd collageeneiwit, dierlijk vet (gevogelte, rund), gist, gehydrolyseerde kippenlever, visolie, mineralen, gedehydreerd hemoglobine

Natvoer

kippenmagen, kippenlevers, aardappel, varkenslongen, rijst, cellulose, mineralen, visolie, gerst, gelatine hydrolysaat, gist

Weight Reduction Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »