€25,09
In winkelwagen

Sanimed Skin/Sensitive Hond

Sanimed Skin/Sensitive Hond
€25,09 Incl. btw

SANIMED Skin/Sensitive is een volledig dieetvoeder voor honden vanaf 14 weken ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen en ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatig haaruitval. Lees meer..

Productomschrijving

SANIMED Skin/Sensitive is een volledig dieetvoeder voor honden vanaf 14 weken ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen en ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatig haaruitval. De effectieve componenten van dit voeder zijn eicosapentaeenzuur, γ-linoleenzuur, gehydrolyseerde eiwitbronnen en rijst als koolhydraatbron. SANIMED Skin/Sensitive was vroeger verkrijgbaar onder de naam SANIMED Atopy/Sensitive. 

Omgevingsallergie (atopie) en vlooienallergie zijn de meest voorkomende huidaandoeningen bij honden. Ook voedselovergevoeligheid, infecties en hormonale aandoeningen kunnen huidproblemen veroorzaken.

Gehydrolyseerde eiwitten zijn in kleine fragmentjes geknipte eiwitten. Door het knippen van eiwitten verliezen deze hun allergene eigenschappen en worden deze dus niet herkend door het immuunsysteem van de hond. SANIMED Skin/Sensitive droogvoer bevat als dierlijke eiwitbron uitsluitend gehydrolyseerde eiwitten.

Tip !  Naast het gebruikelijke droogvoer en natvoer is SANIMED Skin/Sensitive ook beschikbaar als Treats.  Deze Treats kan u terugvinden onder de rubriek “Dieetsnacks”

 

Eigenschappen

  • draagt bij aan een gezonde huid en een gezond spijsverteringssyteem
  • stimuleert een gezonde huid en vacht bij intolerantieverschijnselen
  • vermindert voedselintoleranties en bevat gehydrolyseerde dierlijke eiwitten
  • SANIMED Skin/Sensitive droog- en natvoer(worst) zijn volledig uitwisselbaar en bovendien uitstekend te combineren


Ingrediënten

Droogvoer

rijst, gehydrolyseerde vis (12%), aardappeleiwit, dierlijk vet (gevogelte), visolie, gedroogde bietenpulp, mineralen, soja-eiwitconcentraat, gehydrolyseerde kippenlever, borageolie, lijnzaadolie

Natvoer

rijst, gehydrolyseerde vis, dierlijk vet, visolie, cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, borageolie

Skin/Sensitive Hond

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »