€13,64
In winkelwagen

Sanimed Senior Kat

Sanimed Senior Kat
Sanimed Senior Kat
€13,64 Incl. btw

SANIMED Senior is een volledig diervoeder voor senior katten. Wanneer uw kat een Senior is, is het belangrijk om de lichaamsconditie van uw kat te onderhouden en het verlies van functies bij de kat op leeftijd te beperken. SANIMED Senior is, net zoals al Lees meer..

Productomschrijving

SANIMED Senior is een volledig diervoeder voor senior katten.  Wanneer uw kat een Senior is, is het belangrijk om de lichaamsconditie van uw kat te onderhouden en het verlies van functies bij de kat op leeftijd te beperken. SANIMED Senior is, net zoals alle andere SANIMED voeders, natuurlijk en samengesteld ter ondersteuning van een lang en gezond kattenleven.

 

Eigenschappen

  • Dankzij hoogwaardige grondstoffen is de verteerbaarheid van SANIMED Senior optimaal. Het lagere eiwitgehalte in de voeding zorgt ervoor dat lever en nieren minder worden belast.
  • Ook bij de oudere kat komen urinewegaandoeningen, veroorzaakt door blaasgruis of blaasstenen, veel voor. Naast struviet zien we bij oudere katten ook vaak oxalaat. Het risico verminderen van de vorming van beide vormen van blaasgruis is mogelijk door een urine pH van ongeveer 6.8 en een lage concentratie van de struvietvormende componenten (magnesium, ammonium, fosfaat).
  • Nierfalen is naast blaasgruis één van de meest voorkomende aandoeningen bij katten en komt voor bij 30% van de katten ouder dan 15 jaar. SANIMED Senior bevat een laag gehalte aan eiwit om de nieren te ontlasten. Het lage gehalte aan fosfor, eiwit en het hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren ondersteunt de nieren van uw kat.

 


Ingrediënten

rijst, gerst, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, dierlijk eiwitextract, gedehydreerd gevogelte, gedroogde bietenpulp, gedehydreerde vis, visolie (zalmolie), gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, gist, heeleipoeder, cellulose, lijnzaadolie

 

Senior Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »