€72,95 €59,90
In winkelwagen

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond
€72,95 €59,90 Incl. btw

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat is een dieetvoeding ter ondersteuning van de spijsvertering van volwassen honden Lees meer..

Waterige ontlasting

Het probleem begint als de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen. Dan blijft de ontlasting van je hond waterig en ontstaat er diarree. Deze spijsverteringsproblemen noemen we ook wel acute intestinale absorptiestoornissen.


Productomschrijving

Gastro Intestinal Low Fat van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je hond te ondersteunen. Het helpt acute absorptiestoornissen in de darm te verminderen. Een laag vetgehalte compenseert de slechte spijsvertering. De voedingsstoffen in Gastro Intestinal dragen bij aan een gezonde spijsvertering van je hond. En dankzij het hoge energiehalte heb je maar een kleine portie nodig om in de energiebehoefte van je hond te voldoen. Heeft je hond door zijn lastige spijsvertering minder trek in zijn eten? Gastro Intestinal Low Fat is juist erg smakelijk en dat bevordert zijn eetlust.

Eigenschappen

  • Laag vetgehalte: het lage vetgehalte bevordert de spijsvertering en reguleert de opbouw en afbraak van vetten in het lichaam.
  • Verlaagd vezelgehalte: het lager vezelgehalte ondersteunt de spijsvertering door een hoger energiehalte van de voeding en een hogere verteerbaarheid.
  • Bevordert de spijsvertering: specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.
  • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels: helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen en te behouden.


Ingrediënten droge voeding

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gist, dierlijke vetten, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, visolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)


Ingrediënten natte voeding

vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, gist

 

Gastro Intestinal Low Fat Hond

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »