€47,95 €36,99
In winkelwagen

Royal Canin Gastro Intestinal Kat

Royal Canin Gastro Intestinal  Kat
Royal Canin Gastro Intestinal  Kat
Royal Canin Gastro Intestinal  Kat
€47,95 €36,99 Incl. btw

Royal Canin Gastro Intestinal is een kattenvoeding ter ondersteuning van de spijsvertering bij volwassen katten Lees meer..

Eventuele promotiestickers op de verpakkingen zitten reeds mee verrekend in de getoonde promotieprijs.

Waterige ontlasting

Het probleem begint als de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen. Dan blijft de ontlasting van je kat waterig en ontstaat er diarree. Deze spijsverteringsproblemen noemen we ook wel acute intestinale absorptiestoornissen.

Productomschrijving

Gastro Intestinal van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je kat te ondersteunen. Het helpt acute absorptiestoornissen in de darm te verminderen. Zo levert het een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van het maag- en darmkanaal. De voedingsstoffen in Gastro Intestinal dragen bij aan een gezonde spijsvertering van je kat. En dankzij het hoge energiehalte heb je maar een kleine portie nodig om in de energiebehoefte van je kat te voldoen. Heeft jouw kat door zijn lastige spijsvertering minder trek in haar eten? Gastro Intestinal is juist erg smakelijk en dat bevordert haar eetlust.
 

Eigenschappen

  • Stimuleert de eetlust: als je kat zich niet lekker voelt zal zij minder eetlust hebben. Deze extra smakelijk voeding helpt de voedingsinname te stimuleren.
  • Bevordert de spijsvertering: specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.
  • Hoog energiegehalte: dankzij het hogere energiegehalte heeft je kat minder voeding nodig en wordt haar spijsvertering minder belast.


Ingrediënten droge voeding

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, eipoeder, bietenpulp, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Ingrediënten natte voeding

vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist

 

Gastro Intestinal Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »