€69,50 €57,50
In winkelwagen

Royal Canin Gastro Intestinal Junior Hond

Royal Canin Gastro Intestinal Junior Hond
€69,50 €57,50 Incl. btw

Royal Canin Gastro Intestinal Junior is een dieetvoeding ter ondersteuning van de spijsvertering van pups tot 12 maanden Lees meer..

Eventuele promotiestickers op de verpakkingen zitten reeds mee verrekend in de getoonde promotieprijs.

Waterige ontlasting

Het probleem begint als de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen. Dan blijft de ontlasting van je hond waterig en ontstaat er diarree. Deze spijsverteringsproblemen noemen we ook wel acute intestinale absorptiestoornissen.
 

Productomschrijving

Gastro Intestinal Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je pup te ondersteunen. Het helpt acute absorptiestoornissen in de darm te verminderen. De voedingsstoffen in Gastro Intestinal Junior dragen bij aan een gezonde spijsvertering van je jonge hond. En dankzij het hoge energiehalte heb je maar een kleine portie nodig om in zijn energiebehoefte te voldoen. Heeft je puppie door zijn lastige spijsvertering minder trek in zijn eten? Gastro Intestinal is makkelijk te weken. Geweekte blokjes worden door je pup het lekkerst gevonden. Het voorziet volledig in zijn voedingsbehoefte.
 

Eigenschappen

  • Bevordert de spijsvertering: specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.
  • Hoog energiegehalte: het hogere energiegehalte is aangepast aan de behoefte van je opgroeiende pup en zorgt ervoor dat je pup hond minder voeding nodig heeft. Hierdoor wordt zijn spijsvertering minder belast.
  • Makkelijk te weken: als je pup zich niet lekker voelt zal hij ook niet veel eetlust hebben, vaak wil je pup dan wel geweekte brokjes eten.
  • Helpt veilig op te groeien: bevat alle voedingstoffen die je pup nodig heeft om veilig te kunnen opgroeien.


Ingrediënten droge voeding

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, eipoeder, sojaolie, visolie, gist, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Ingrediënten natte voeding

vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist

Gastro Intestinal Junior Hond

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »