€32,36
In winkelwagen

Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat

Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat
Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat
€32,36 Incl. btw

Hill's™ Prescription Diet™ z/d™ Feline is een klinisch bewezen voeding om huid- en spijsverteringssymptomen, veroorzaakt door voedingsallergieën, te helpen verminderen. Lees meer..

Productomschrijving

Hill's™ Prescription Diet™ z/d™ Feline is een klinisch bewezen voeding om huid- en spijsverteringssymptomen, veroorzaakt door voedingsallergieën, te helpen verminderen.


Eigenschappen

  • Sterk gehydrolyseerde eiwitten en één koolhydratenbron
  • Samengesteld ter vermindering van huid- en spijsverteringsproblemen die worden veroorzaakt door voedselallergieën
  • Verrijkt met omega-3 en -6 vetzuren, en bevat klinisch bewezen antioxidanten


Ingrediënten


Droogvoer

Brouwersrijst, rijsteiwitconcentraat, kippenleverhydrolysaat, soja-olie, mineralen, vitaminen, kippeneiwithydrolysaat, D-L methionine, taurine, sporenelementen, bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).


Natvoer

Kippenleverhydrolysaat, maïszetmeel, plantaardige olie, cellulose, calciumcarbonaat, DL-methionine, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, gejodeerd zout, taurine, calciumsulfaat, vitaminen en sporenelementen.


Opgelet

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.
Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »