€24,27
In winkelwagen

Hill's y/d Thyroid Care - Prescription Diet - Kat

Hill's y/d Thyroid Care - Prescription Diet - Kat
Hill's y/d Thyroid Care - Prescription Diet - Kat
€24,27 Incl. btw

Hill's™ Prescription Diet™ y/d™ Feline is een voeding voor de nutritionele ondersteuning van katten met hyperthyroïdie. Hyperthyroïdie is een aandoening die voornamelijk voorkomt bij oudere katten waarbij de schildklier overmatige hoeveelheden schildklie Lees meer..

Productomschrijving

Hill's™ Prescription Diet™ y/d™ Feline is een voeding voor de nutritionele ondersteuning van katten met hyperthyroïdie. Hyperthyroïdie is een aandoening die voornamelijk voorkomt bij oudere katten waarbij de schildklier overmatige hoeveelheden schildklierhormoon gaat aanmaken, meestal veroorzaakt door een goedaardige tumor. 
Wetenschappelijk bewezen voeding ter verbetering van de gezondheid van de schildklier in 3 weken (wanneer dit de enige voedingsbron is).


Eigenschappen

  • Complete dagelijkse voeding met een smaak waar uw kat dol op is.
  • Ondersteunt de gezondheid van de nieren met een gecontroleerd fosforgehalte en een laag natriumgehalte.
  • Zichtbare verbetering van de huid en de vacht.


Ingrediënten


Droogvoer

Maïsglutenmeel, maïs, dierlijk vet, eipoeder, lijnzaad, L-lysine, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, DL-methionine, L-carnitine, rijst, taurine, vitaminen en sporenelementen en bèta-caroteen. Met natuurlijke conserveringsmiddelen en natuurlijke antioxidanten.


Natvoer

Water, lever, varken, kip, maïs, rijst, dierlijk vet, vitaminen, eiwithydrolysaat, cellulose, mineralen, sporenelementen, visolie, L-carnitine.


Opgelet:

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.

Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

 

 

y/d Thyroid Care - Prescription Diet - Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »