€23,34
In winkelwagen

Hill's s/d Urinary Care - Prescription Diet - Kat

Hill's s/d Urinary Care - Prescription Diet - Kat
Hill's s/d Urinary Care - Prescription Diet - Kat
€23,34 Incl. btw

Hill's™ Prescription Diet™ s/d™ Feline is samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen. Lees meer..

Productomschrijving

Hill's™ Prescription Diet™ s/d™ Feline is samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen.


Eigenschappen

  • Helpt struvietstenen op te lossen.
  • Gericht op een zure pH-graad van de urine, wat de oplossing van struviet bevordert.


Ingrediënten


Droogvoer

Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en antioxidanten.


Natvoer

Varken, varkenslever, dierlijk vet, rijst, maïszetmeel, maïs, cellulose, calciumsulfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, taurine, gejodeerd zout, dicalciumfosfaat, vitaminen en sporenelementen, gekleurd met ijzeroxide.


Opgelet:

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.

Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

 

s/d Urinary Care - Prescription Diet - Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »