€19,76
In winkelwagen

Hill's Metabolic + Urinary - Prescription Diet - Hond

Hill's Metabolic + Urinary - Prescription Diet - Hond
€19,76 Incl. btw

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary Canine is een voeding om het risico op calciumoxalaat- en struvietstenen te verminderen EN een voeding waarvan klinisch bewezen is het gewicht te verminderen met 13% in 60 dagen. Lees meer..

Productomschrijving

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic + Urinary Canine is een voeding om het risico op calciumoxalaat- en struvietstenen te verminderen EN een voeding waarvan klinisch bewezen is het gewicht te verminderen met 13% in 60 dagen.


Eigenschappen

  • Voeding om het risico op calciumoxalaat- en struvietstenen te verminderen en struvietstenen te helpen oplossen.
  • Voeding met een klinisch aangetoonde gewichtsvermindering van 13% in 60 dagen.
  • Smaakt heerlijk en helpt uw hond zich voldaan en tevreden te voelen tussen de maaltijden.


Ingrediënten

Brouwersrijst, maïsglutenmeel, cellulose, eiwithydrolysaat, tomatenpuree, erwteneiwit, mineralen, soja-olie, kokosnootolie, lijnzaad, gedroogde wortelen, visolie, dierlijk vet, vitaminen, gedroogde citruspulp, gedroogde druivenpuree, spinaziepoeder, sporenelmenten en beta-carotene. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).


Opgelet:

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.

Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

 

 

Metabolic + Urinary - Prescription Diet - Hond

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »