€31,11
In winkelwagen

Hill's k/d + Mobility - Prescription Diet - Kat

Hill's k/d + Mobility - Prescription Diet - Kat
Hill's k/d + Mobility - Prescription Diet - Kat
€31,11 Incl. btw

Prescription Diet™ k/d™+ Mobility Feline is een voeding waarvan klinisch is bewezen dat het de mobiliteit en de levenskwaliteit van katten met nieraandoeningen ondersteunt. Lees meer..

Productomschrijving

Prescription Diet™ k/d™+Mobility Feline is een voeding waarvan klinisch is bewezen dat het de mobiliteit en de levenskwaliteit van katten met nieraandoeningen ondersteunt.


Eigenschappen

  • Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- & hartfunctie te ondersteunen
  • Ondersteunt het vermogen van uw kat om te lopen, rennen, spelen en traplopen in slechts 28 dagen
  • Ondersteunt de vitaliteit & alertheid bij oudere katten


Ingrediënten


Droogvoer

Brouwersrijst, dierlijk vet, kip- (21%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, tarwe, erwteneiwit, gedroogd eipoeder, visolie, mineralen, eiwithydrolysaat, cellulose, soja-olie, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, vitaminen, tauine, sporenelementen en bèta-caroteen.


Natvoer

Kip (17%), varken, tarwemeel, maïszetmeel, diverse suikers, zalm, gedroogd ei-wit, cellulose, mineralen, visolie, zonnebloemolie, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen, lijnzaadolie, taurine en bèta-caroteen.


Opgelet:

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.

Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

 

k/d + Mobility - Prescription Diet - Kat

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »