€18,05
In winkelwagen

Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet - Hond

Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet - Hond
Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet - Hond
€18,05 Incl. btw

Hill's Prescription Diet c/d Urinary Care Canine helpt struvietstenen op te lossen, verlaagt het risico op terugkerende oxalaat- en struvietstenen, en vermindert ontstekingen die gepaard gaan met urineweginfecties en -stenen. Lees meer..

Productomschrijving

Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Care helpt struvietstenen op te lossen, verlaagt het risico op terugkerende oxalaat- en struvietstenen, en vermindert ontstekingen die gepaard gaan met urineweginfecties en -stenen.

Eigenschappen

  • Toegevoegde glucosamine en chondroïtinesulfaat ondersteunen de glycosaminoglycanen (GAG)-laag van de blaas.
  • Toegevoegde antioxidanten en omega-3 vetzuren verminderen de ontstekingen die gepaard gaan met urineweginfecties en -stenen.
  • Een verlaagd mineraalgehalte en toegevoegd kaliumcitraat optimaliseren de blaasomgeving.

Ingrediënten


Droogvoer

Maïs, kip- (26%) en kalkoenmeel, tarwe, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, lijnzaad, mineralen, soja-olie, erwtenzemelenmeel, visolie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).


Natvoer

Rund, kip (11%), maïs, rijst, varken, cellulose, mineralen, sojameel, soja-olie, visolie, lijnzaad, vitaminen, sporenelementen, taurine.


Opgelet:

De producten van Hill’s Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor het gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.

Met de aankoop van dit product bevestig je dat:

  • Je huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat je minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van je dierenarts, met betrekking tot het gebruik van dit product voor je huisdier.
  • Je hebt begrepen en bent akkoord dat, als de toestand van je huisdier op enige manier zou verslechteren, je onmiddellijk het advies van je dierenarts dient in te winnen.

 

 

c/d Urinary Care - Prescription Diet - Hond

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »