Wat kan Veteon voor mijn praktijk betekenen

Een volwaardige webshop


Door u aan te sluiten bij Veteon, beschikt u van de ene op de andere dag over een webshop voor uw praktijk of kliniek. Niet alleen biedt u uw klanten een veel betere service aan, wat betreft uw verkoop van voeding en parafarmacie, het geeft uw hele praktijk of kliniek een nog betere uitstraling.


Online en offline verkopen naast elkaar


Een aansluiting bij Veteon wil niet zeggen dat u vanaf morgen alles online moet verkopen. Veteon is een aanvulling op uw offline verkoop. Dus u kan uw huidige verkoop van voeding en parafarmacie gewoon verderzetten, maar de klanten die het wensen kunnen nu ook online bestellen.


U bespaart veel tijd


En tenslotte bespaart Veteon u en uw klanten heel wat tijd.
Uw klanten moeten niet meer langskomen en aanschuiven in de wachtzaal om hun bestelling af te halen. En u moet de bestelling niet meer opnemen, het product niet meer zelf stockeren, afrekenen met uw klant, enz.  
Alle achterliggende logistiek en administratie wordt door Veteon verzorgd. Het enige wat u nog moet doen, is uw klant het juiste medisch advies geven over een welbepaald product dat voor zijn huisdier in aanmerking komt.


Interesse ? 


Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie. Aarzel niet, en geef ons een seintje op onderstaand nummer of stuur ons een mailtje. 

Tel. 0499 / 72.77.71

e-mail : klantendienst@veteon.be

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »