€19,65
In winkelwagen

Dermoscent Keravita

Dermoscent Keravita
€19,65 Incl. btw

Keravita is een voedingssupplement dat de glans en vitaliteit van de vacht herstelt zowel bij honden als katten. Het versterkt ook de klauwen en helpt het haarverlies te verminderen. Het is gebaseerd op drie actieve ingrediënten; phytokeratin, bamboe-extr Lees meer..

Productomschrijving

Keravita is een voedingssupplement dat de glans en vitaliteit van de vacht herstelt zowel bij honden als katten. Het versterkt ook de klauwen en helpt het haarverlies te verminderen. Het is gebaseerd op drie actieve ingrediënten; phytokeratin, bamboe-extract en oligo-vitamine complex.

Keravita is eenvoudig te gebruiken, in smakelijke kauwtabletten die gemakkelijk te delen zijn.  Keravita vormt geen conflicten met een eventueel dieet van je dier, omdat het minder dan 3 kilocalorieën per tablet bevat.


Eigenschappen

  • Kan gebruikt worden tijdens de ruiperiode of het hele jaar door voor dieren die verzwakt zijn door moeilijke omgevingsfactoren (stress, etc.)
  • wordt aanbevolen na de dracht / lactatieperiode om de kwaliteit van de vacht en klauwen te herstellen die lijden aan beschadiging, enz.
  • het ideale product om je dier voor te bereiden op wedstrijden en shows
  • perfect toepasbaar in andere gevallen waar overmatig haarverlies of degradatie van de haren optreedt: armoede, bijvoorbeeld veroorzaakt door een voedingsonbalans, chemotherapie, huidaandoeningen gepaard gaand met jeuk, enz.

Tests die zijn uitgevoerd hebben de uitstekende smakelijkheid van Keravita aangetoond: 89% van de honden en 83% van de katten aten spontaan de Keravita-tabletten.


Samenstelling

Keravita bevat fytokeratine (keratine van natuurlijke oorsprong gewonnen uit tarwe en gierst), rijk aan zwavelhoudende aminozuren (cystine en methionine), voor het gerichte effect op de structuur van de haren en klauwen. Keratine is een eiwit en een natuurlijk bestanddeel van haren en klauwen. Keravita bevat ook bamboe rijk aan silicea met remineraliserende eigenschappen, evenals een voedend vitaminecomplex (vitamine B5, B8, B3, B6 en E), gecombineerd met zink.


Gebruik

Geef eenmaal daags volgens het gewicht van je dier:

  • 0-10 kg: ½ tablet per dag
  • 10-20 kg: 1 tablet per dag
  • 20-40 kg: 2 tabletten per dag


Om een optimaal resultaat te bereiken, wordt het aanbevolen om Keravita op een regelmatige basis te gebruiken. De eetbare kauwtabletten kunnen afzonderlijk worden gegeven of worden gemengd met de voeding.

Opgelet: Dit is een algemene korte beschrijving van de gebruiksvoorschriften.
Voor een gedetailleerde beschrijving lees steeds de bijsluiter of handleiding. Raadpleeg ook steeds vooraf je dierenarts.

 

 

 

Keravita

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »