€15,64
In winkelwagen

Dermoscent Bio Balm

Dermoscent Bio Balm
€15,64 Incl. btw

Dermoscent BIO BALM is een vochtinbrengende zalf, speciaal ontwikkeld voor de droge huid van honden. Deze waterbestendige balsem voedt en beschermt de snuit en de poten (kussens) en helpt niet-geïnfecteerde eelt te behandelen. Lees meer..

Productomschrijving

Dermoscent BIO BALM is een vochtinbrengende zalf, speciaal ontwikkeld voor de droge huid van honden. Deze waterbestendige balsem voedt en beschermt de snuit en de poten (kussens) en helpt niet-geïnfecteerde eelt te behandelen.
Dermoscent BIO BALM® kan ook gebruikt worden voor de verzorging van oppervlakkige schaafwonden van de huid. Het kalmeert ook irritaties tussen de tenen.


Eigenschappen

  • essentieel voor het ondersteunen van eelt van grote honden en gevallen van nasale hyperkeratose (verdikking van de huid)
  • Perfect voor huid-scheuren en droogte van de snuit
  • Ideaal voor de verzorging van de kussens van de poten, voor en na de intensieve inspanning (jagen, lange wandeling, bij koud weer, sneeuw, etc.)

De effectiviteit van Dermoscent BIO BALM® is bewezen door middel van een klinisch onderzoek onder veterinaire controle. Een opmerkelijke verbetering ten opzichte van verschillende criteria is aangetoond.

Percentage van evolutie van Dag 0 tot Dag 28

  • Reparatiebescherming: + 80%
  • Irritaties: -100%
  • Rustgevend effect: + 80%
  • Decongestivum effect: + 60%
  • Regeneratie van de huid: + 80%
  • Hydratatie van de huid: + 60%


Samenstelling

BALM BIO Dermoscent bevat soja plantaardige olie en cajuputi essentiële olie. Het product bevat geen minerale olie.


Gebruik

Breng Dermoscent BIO BALM aan op droge plaatsen, voornamelijk op de snuit, ellebogen, pootkussens, een of meerdere keren per dag. Zorg ervoor dat de de plaatsen droog en proper zijn voor je ze insmeert.

Opgelet: Dit is een algemene korte beschrijving van de gebruiksvoorschriften.
Voor een gedetailleerde beschrijving lees steeds de bijsluiter of handleiding. Raadpleeg ook steeds vooraf je dierenarts.

Bio Balm

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »