Hill's

Sale

Hill's c/d Urinary Stress Reduced Calorie - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Feline Urinary Stress Reduced Calorie is een wetenschappelijk bewezen voeding die struvietstenen oplost in slechts 7 dagen voor katten met obesitas en met aanleg voor obesitas om hun gewicht te helpen controleren.
€80,75 €63,99

Hill's y/d Thyroid Care - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ y/d™ Feline is een voeding voor de nutritionele ondersteuning van katten met hyperthyroïdie. Hyperthyroïdie is een aandoening die voornamelijk voorkomt bij oudere katten waarbij de schildklier overmatige hoeveelheden schildklie
€24,27
Sale

Hill's Metabolic Urinary Stress - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic + Urinary Stress Feline is een voeding waarvan klinisch is bewezen dat het de terugkeer van de symptomen van Feline Idiopathische Cystitis met 89% vermindert EN het lichaamsgewicht met 11% vermindert in 60 dagen, met i
€53,75 €41,25

Hill's i/d Digestive Care - Sensitive - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Sensitive Canine is speciaal samengesteld om spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheden te helpen aanpakken bij honden.
€15,25
Sale

Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic is een baanbrekende voeding waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het veilig zorgt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud, zowel in wetenschappelijke studies, als in uitgebreide voedingsonderzoeken thuis waarbij 81%
€49,25 €37,95
Sale

Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic Canine is een baanbrekende voeding waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het veilig zorgt voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud, zowel in wetenschappelijke studies, als in uitgebreide voedingsonderzoeken thuis waarb
€77,95 €59,95

Hill's k/d + Mobility - Prescription Diet - Kat

Prescription Diet™ k/d™+ Mobility Feline is een voeding waarvan klinisch is bewezen dat het de mobiliteit en de levenskwaliteit van katten met nieraandoeningen ondersteunt.
€31,11

Hill's z/d Food Sensitivities Mini - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ z/d™ Canine Mini is een klinisch bewezen voeding om huid- en spijsverteringssymptomen, veroorzaakt door voedingsallergieën, te helpen verminderen.
€16,96

Hill's k/d Kidney Care - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ Canine is samengesteld door dierenartsen voor de voedingsbehandeling van honden met een nieraandoening.
€18,05

Hill's t/d Dental Care - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ t/d™ Feline draagt bij tot een optimale mondhygiëne.
€23,34

Hill's s/d Urinary Care - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ s/d™ Feline is samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen.
€23,34

Hill's m/d Diabetes Weight Management - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ m/d™ Feline is een voedingsbehandeling voor katten die overgewicht hebben of lijden aan diabetes.
€23,34

Hill's a/d Restorative Care - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ a/d™ is samengesteld voor het dieet van huisdieren die herstellen van een ernstige ziekte, een ongeval of een operatie.
€70,94

Hill's w/d Digestive Weight Diabetes - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ w/d™ Canine is een voeding met minder vet en meer vezels waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het honden met diabetes mellitus helpt te behandelen en het optimale gewicht van honden die aanleg hebben voor obesitas helpt te be
€33,77

Hill's r/d Weight Reduction Mini - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ r/d™ Canine is speciaal samengesteld voor kleinere honden met gewichtsproblemen.
€47,30

Hill's Metabolic Treat - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic Treats zijn smaakvolle snacks met weinig calorieën waarmee je je hond die op dieet is, toch kan belonen.
€4,70

Hill's i/d Digestive Care - Stress Mini - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Stress Mini Canine is de voedingsoplossing om stress gerelateerde gastro-intestinale problemen te helpen verlichten bij honden tot 14kg.
€16,03

Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ z/d™ Feline is een klinisch bewezen voeding om huid- en spijsverteringssymptomen, veroorzaakt door voedingsallergieën, te helpen verminderen.
€32,36

Hill's r/d Weight Reduction - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ r/d™ Feline is speciaal samengesteld voor katten met gewichtsproblemen.
€60,88

Hill's k/d Kidney Care - Prescription Diet - Kat

Hill's™Prescription Diet ™Feline k/d™ helpt de levensverwachting te verlengen en verbetert aanzienlijk de levenskwaliteit van katten met een nieraandoening, door de ontwikkeling en voortgang van symptomen af te remmen
€22,56

Hill's j/d Joint Care - Prescription Diet - Kat

Het is wetenschappelijk bewezen dat Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ Feline de beweeglijkheid in slechts 28 dagen verbetert, dankzij het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen en omega-3 vetzuren, waaronder DHA.
€30,65

Hill's d/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Kat

Prescription Diet™ d/d™ Food Sensitivities is samengesteld om allergische reacties op voeding te helpen verminderen en de gezondheid van de huid te ondersteunen. 
€23,34
Sale

Hill's c/d Urinary Stress - Prescription Diet - Kat

Hill's™ Prescription Diet™ c/d™ Feline Urinary Stress (Chicken) is een wetenschappelijk bewezen voeding die het risico op recidieven van FIC- symptomen vermindert  en het bevat ingrediënten die stress beperken, een gekende risicofactor voor FIC (Feline Id
€69,55 €62,99

Hill's u/d Urinary Care - Prescription Diet - Hond

Hill's™ Prescription Diet™ u/d™ Canine is samengesteld als hulp bij de behandeling van honden met problemen, geassocieerd met blaasstenen.
€81,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »